Låna till renoveringen om du vill och behöver

Handy.nu har ett samarbete med låneförmedlaren Moank som betyder att du kan ansöka om ett privatlån motsvarande offertens värde om du vill, med ränta från 4,95%. Givetvis har Moank tillstånd från Finansinspektionen.

Om Moank
Moank erbjuder lån och försäkringar anpassade efter kundens behov. Moank:s mål är att genom tekniska lösningar, personlig kontakt och ansvarsfull utlåning erbjuda hållbara produkter och tjänster som främjar en långsiktig och sund privatekonomi. Med hjälp av lyhördhet för kundens behov anpassar vi lånen efter varje individ eftersom vi vet att allas ekonomiska situation ser olika ut.

Vad erbjuder Moank för lån?
Moank erbjuder privatlån från 10 000 till 600 000 kronor till en attraktiv ränta mellan 4,95 - 9,95 %. Löptiden varierar mellan 1-15 år och vi anpassar månadskostnaden utifrån kundens ekonomiska förutsättningar. Kunden kan dessutom betala av delar eller hela lånet när som helst, utan extra kostnad.

Ansvarsfull utlåning
Moank vill bidra till en ansvarsfull utlåning som bygger på ömsesidigt förtroende och respekt. Genom att ta hänsyn till kundens behov och ekonomiska förutsättningar säkerställer vi att lånet inte överbelastar kundens privatekonomi. Ett lån från Moank ska hjälpa kunden i önskad riktning utan att det ekonomiska tryggheten påverkas negativt.

Försäkringar
Utöver lån erbjuder Moank även försäkringar. Med en försäkring kopplat till lånet får kunden extra trygghet i sin privatekonomi när det uppstår händelser i livet som är svåra att förutse. Det kan handla om sjukdom, skada eller ofrivillig arbetslöshet. När de tuffa situationerna uppstår finns försäkringen till hands för att täcka lånets månadsbetalningar genom Låneskydd och/eller kundens levnadsomkostnader via Trygghetsförsäkring.

Övrig info
Signering: BankID
Autogiro: Ja
Handläggningstid: Inom 1 bankdag.
Utbetalningstid: 1-2 bankdagar.  

Öppettider: 09.00 - 18.00
Nummer: 08-520 059 55
E-post: info@moank.se